Follow us

To τέλος μιας κόντρας | Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσσα Μποφίλιου ποζάρουν μαζί έπειτα από πολλά χρόνια

Μία σπάνια κοινή εμφάνιση έκαναν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Μποφίλιου.

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσα Μποφίλιου NDP

Η Νατάσα Μποφίλιου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκίνησαν να γίνονται αναγνωρίσιμες την ίδια περίπου χρονική στιγμή, με τους περισσότερους μάλιστα να πιστεύουν για πολύ καιρό ότι ίσως πρόκειται για έναν άνθρωπο, μιας και οι δυο τους έμοιαζαν αρκετά τόσο μουσικά, όσο και εξωτερικά.

Κάποια χρόνια υπήρξε έντονα η φημολογία ότι οι δύο κυρίες δεν είναι πια τόσο κοντά. Μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν είχε δώσει το "παρών” στον γάμο της Νατάσας Μποφίλιου τον Σεπτέμβριο του 2018.

Επιπλέον, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε πει σε συνέντευξη της ότι: "Ίσως έχουμε παραμείνει φίλες γιατί δεν βλέπουμε ότι μοιάζουμε. Εκτιμούμε πολύ η μία την άλλη, αλλά έχουμε διαφορετικές επιλογές ζωής. Ακριβώς όπως εγώ την αποδέχομαι ως φίλη μου, ενώ μπορεί να της αρέσει για παράδειγμα το τρέξιμο και εμένα η ξάπλα στον καναπέ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αποδεχόμαστε καλλιτεχνικά η μία την άλλη. Υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας και όχι ανταγωνισμός".

Με τη σειρά της, η Νατάσα Μποφίλιου είχε πει πρόσφατα ότι: "Θα συνεργαζόμουν με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αν θα θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Τι κόντρα να έχουμε; Έχουμε αγάπη και θαυμασμό η μία για την άλλη".

Το βράδυ της Τρίτης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Μποφίλιου, με τις δύο να συναντιούνται στα παρασκήνια και να φωτογραφίζονται μάλιστα αγκαλιά.

To τέλος μιας κόντρας | Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσσα Μποφίλιου ποζάρουν μαζί έπειτα από πολλά χρόνια

Η Ελεωνόρα επέλεξε ένα total black look με μαύρες μπότες και διαφάνεια στη μπλούζα της, ενώ η Νατάσα επίσης μαύρο look και ένα μακρύ ριγέ γιλέκο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ