Follow us

Πριγκίπισσα της Ουαλίας | Πιστός συνεργάτης της βασίλισσας επιλέχθηκε για να είναι κοντά της

Στην εμφάνιση του ο William στα βραβεία BAFTA αναφέρθηκε στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, αναφέροντας ότι λυπήθηκε που δεν μπόρεσε να παραστεί στην απονομή, τονίζοντας ότι "λατρεύει τα BAFTA".

KATE

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας προχώρησε σε μία αλλαγή στο προσωπικό της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Times, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton προχώρησαν στην πρόσληψη του αντισυνταγματάρχη Tom White που εργαζόταν για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, για τη θέση του προσωπικού γραμματέα τους. Η θέση ήταν κενή από τον Οκτώβριο του 2022 μετά την αποχώρηση της Hannah Cockburn-Logie.

Ο White εργάστηκε για τη βασίλισσα και στάθηκε στο πλευρό της μέχρι τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022.

Τον προηγούμενο μήνα, ο πρίγκιπας William προσέλαβε επίσης τον πρώην κυβερνητικό διπλωμάτη, Ian Patrick ως ιδιωτικό γραμματέα. Αυτή την περίοδο η πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκουράζεται στο σπίτι της, μετά από το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα στο οποίο υποβλήθηκε. Μέχρι το Πάσχα δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση. Στην εμφάνιση του ο William στα βραβεία BAFTA αναφέρθηκε στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, αναφέροντας ότι λυπήθηκε που δεν μπόρεσε να παραστεί στην απονομή, τονίζοντας ότι "λατρεύει τα BAFTA".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ