Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | Το ηλιόλουστο σαλόνι της έχει την πιο μοντέρνα διακόσμηση (φωτό)

Η ηθοποιός ποζάρει στο ευρύχωρο, σύγχρονης αισθητικής, σαλόνι της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκουράζεσαι στον χώρο σου μετά από μια "γεμάτη" μέρα. Και όταν το σπίτι σου έχει και την κατάλληλη διακόσμηση ώστε να θες να μένεις συνέχεια σε αυτό, τόσο το καλύτερο. Το σαλόνι της Κατερίνας Παπουτσάκη πάντως ανήκει ξεκάθαρα στα πιο φιλόξενα και cozy που έχουμε δει τελευταία.

Κατερίνα Παπουτσάκη | Η θέα από το διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας

Η ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την ίδια να κάθεται άνετα στο χαλί του ευρύχωρου και ηλιόλουστου σαλονιού της, που διακρίνεται για τη μοντέρνα αισθητική του και τα σύγχρονα έπιπλα. Η μεγάλη τζαμαρία που αφήνει το φως του ήλιου να μπαίνει άπλετο στον χώρο, η μίνιμαλ λευκή τραπεζαρία με τις ασορτί καρέκλες, τα πολύχρωμα φωτιστικά δαπέδου και οροφής, καθώς και η άνετη δερμάτινη πολυθρόνα μαζί με τον τριθέσιο καναπέ είναι μερικά από τα στοιχεία που σου τραβάνε αμέσως την προσοχή και σε καλούν να "αράξεις" με τις ώρες στο σαλόνι της. Φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει και η κατάλληλη παρέα, αφού τα δύο της παιδιά και τα γατάκια της είναι πάντοτε παρόντα.

Έτσι φορτίζει τις μπαταρίες της, όπως μας εκμυστηρεύεται η ηθοποιός, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης τα εξής: "Γατάκια , παιδάκια,καφεδάκια και φόρτιση μπαταρίας για το σημερινό live".

Δες μερικές φωτογραφίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ