Follow us

Μαρία Μπακοδήμου | Η stylish εμφάνισή της στο Εθνικό θέατρο - Με cargo παντελόνι

Η παρουσιάστρια παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Η προξενήτρα" στη σκηνή Rex του Εθνικού θεάτρου σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου

MissBloom TEAM
ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Η προξενήτρα" στη σκηνή Rex του Εθνικού θεάτρου σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου.

Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με το stylish σύνολό της, φορώντας ένα ψηλόμεσο χακί cargo παντελόνι, ένα ριγέ λευκό πουκάμισο και ένα leather jacket. Ολοκλήρωσε το look της με μία μαύρη δερμάτινη τσάντα που φόρεσε χιαστί και με χρυσά bold σκουλαρίκια.

Η κωμωδία του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα, Θόρντον Ουάιλντερ που άνοιξε αυλαία τον Δεκέμβριο του 1955 στο Μπρόντγουεη, κάνοντας ρεκόρ παραστάσεων και τους κριτικούς να την υποδέχονται με ενθουσιώδη σχόλια, ανεβαίνει στη Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη – Θέατρο REX σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη του 19ου αρχίζει με οδηγό τη δαιμόνια προξενήτρα Ντόλυ Λεβί, η οποία θα αναλάβει με ενθουσιασμό να βρει την ιδανική σύζυγο στον πλούσιο αλλά δύστροπο χήρο Οράτιο. Ταυτόχρονα, η Ντόλυ θα βοηθήσει την ανιψιά του Οράτιου Ερμενεγάρδη, να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και θα μηχανορραφήσει προκειμένου όλοι και όλες βρουν το ιδανικό τους ταίρι ή τουλάχιστον κάποιον που μπορεί να διαλύσει τη μοναξιά τους.

Μαρία Μπακοδήμου | Η stylish εμφάνισή της στο Εθνικό θέατρο - Με cargo παντελόνι
Γαλήνη Χατζηπασχάλη-Ξένια Καλογεροπούλου-Ευδοκία Ρουμελιώτη-Μαρία Μπακοδήμου
μπακοδημου
Μαρία Μπακοδήμου, Θωμάς Μοσχόπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ