Follow us

Τζένη Μπότση | Αυτό στο οποίο την έχει αλλάξει καθοριστικά η μητρότητα

Η μακροσκελής ανάρτηση της ηθοποιού σχετικά με την αλλαγή στη ζωή της με τον ερχομό της κόρης της

MissBloom TEAM
Τζένη Μπότση Instagram

Η Τζένη Μπότση δημοσιεύει συχνά στιγμές από την προσωπική της ζωή φανερώνοντας τον ποιοτικό χρόνο που περνάει με την κόρη της. Η ηθοποιός που βιώνει την απόλυτη ευτυχία δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας ποια είναι εκείνα τα οποία έχουν αλλάξει στον τρόπο που σκέφτεται κάποια πράγματα αλλά και πως η ασφάλεια της κόρης της είναι αυτό το οποίο είναι πλέον προτεραιότητα της.

Στην ανάρτηση της έγραψε χαρακτηριστικά:

"Στο μόνο πράγμα που με έχει αλλάξει η μητρότητα είναι ότι κάνω σκέψεις που ποτέ δεν με απασχολούσαν στην προηγούμενη ζωή μου. Μια από αυτές θα τη μοιραστώ μαζί σας!

Δεν υπάρχει κανένας γονιός, που το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει για το παιδί του να μην είναι η υγεία και η ασφάλεια του.

Συχνά όμως πέφτουμε θύματα της επιμονής των παιδιών μας, και άθελα μας τα βάζουμε σε μεγαλύτερο κίνδυνο απ´ότι μπορούμε να φανταστούμε. Συχνά βλέπω στο δρόμο αυτοκίνητα που μικρά παιδιά κάθονται στο πίσω (ή καμία φορά και στο μπροστινό ) κάθισμα με ή χωρίς ζώνη!

Στα βρέφη, η αγκαλιά στο αυτοκίνητο δεν είναι αγάπη, είναι κίνδυνος. Στα μεγαλύτερα παιδιά ας μην υποκύπτουμε στους εκβιασμούς τους γιατί δεν γινόμαστε καλύτεροι γονείς στα μάτια τους. Ακούω συχνά ότι μετά τα 7 μεγάλωσαν και δεν θέλουν το καρεκλάκι.

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά μέχρι 12 ετών ΠΡΕΠΕΙ να κάθονται σε αντίστοιχο της ηλικίας τους κάθισμα. Σε περίπτωση σύγκρουσης το σωματάκι τους δεν είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει. Απλοϊκά δεν έχουν δέσει οι μυς τους…
Και τώρα που το σκέφτομαι…. Θα μάθουν ότι πρέπει να κάθονται στο καρεκλάκι, όπως φοράνε ζώνη στο αεροπλάνο (και κανείς δεν λέει ότι του τσαλακώνει το πουκάμισο), θα μάθουν να μην πετάνε έξω από το παράθυρο το χαρτάκι από τη σοκολάτα , θα μάθουν να μην βρίζουν με την πρώτη ευκαιρία τον συνάνθρωπο που οδηγεί δίπλα τους, και τόσα άλλα που εμείς ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ. Θα μάθουν να υπακούν και να σέβονται τη ΖΩΗ!

Η κόρη μου είναι μοναχοπαίδι, και πρόσφατα πήρα δεύτερο καρεκλάκι….για τους φίλους της….γιατί όλα τα παιδιά τα σέβομαι και τα αγαπώ, όχι μόνο το δικό μου."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ