Follow us

Βασιλιάς Κάρολος | Τα σημάδια που προδίδουν την κατάσταση της υγείας του

karolos Splash News / Ideal Images

Έχει μεσολαβήσει ένας μήνας από τότε που ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε τη θεραπεία του για τον καρκίνο. Και παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, παραμένει κάτι περισσότερο από ενεργός. Η καθημερινότητά του είναι γεμάτη και ανταπεξέρχεται περίφημα στα καθήκοντά του, πίσω από τους τοίχους του παλατιού. Αν και δεν πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, το γεγονός ότι παραμένει τόσο ενεργός, ίσως αποτελεί ένα σημάδι ότι ανταποκρίνεται καλά στις θεραπείες του και γεμίζει αισιοδοξία τους βασιλικούς θαυμαστές για την πορεία της υγείας του.

Ο εργασιομανής βασιλιάς που συνήθιζε να εργάζεται μέχρι αργά τη νύχτα μέχρι τη διάγνωσή του, συνεχίζει αθόρυβα να επιτελεί το έργο του. Χθες, Τετάρτη, ο Κάρολος, 75 ετών, υποδέχτηκε τον πρέσβη της Αλγερίας, Nourredine Yazid και τον πρέσβη της Μαυριτανίας, Samba Mamadou Ba. Ηταν η πρώτη επίσκεψη διπλωματών που δέχτηκε για φέτος και μετά τη διάγνωσή του. Ο ίδιος έστειλε και μία επιστολή για το θάνατο του πρώην προέδρου της Τανζανίας, Ali Hassan Mwinyi, εκφράζοντας τα θερμά συλληπητήρια του και αποκαλώντας τον "έναν αληθινό φίλο του Ηνωμένου Βασιλείου" και "μία ηγετική μορφή για την οικονομική και πολιτική ανάπτυξη της Τανζανίας".

Η ενεργητικότητά του δείχνει λοιπόν ότι όλα πάνε καλά με το θέμα της υγείας του, αμφισβητώντας όσους έκαναν δυσοίωνες προβλέψεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ