Follow us

Aide-mémoire | Από τις "Ψυχοκόρες" στο... ρόδο του Ισπαχάν

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

ταινια ΑΝΤ1+

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Οι "Ψυχοκόρες" φθάνουν την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές και επίσημα στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Και είναι μεγάλη η χαρά μας, όλων εμάς που πιστέψαμε από τον Σεπτέμβριο πως η συγκεκριμένη σειρά μόνο "ροκάνιζε" χρόνο αδίκως ούσα διαθέσιμη αποκλειστικά για τους αντικειμενικά λίγους συνδρομητές του ΑΝΤ1+.

Από το press event της Τρίτης για τις "Ψυχοκόρες" κρατώ τη χαρά των ηθοποιών για την έλευση της σειράς στον "ελεύθερο" ΑΝΤ1, ευχόμενος στη Μαρίνα Ασλάνογλου την καλύτερη επιτυχία που μπορεί να έχει ως συγκλονιστική και ραδιούργα Νάτσαινα. Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι κατά τη γνώμη ίσως η σημαντικότερη ηθοποιός της γενιάς της και μια γυναίκα που παίζει τόσο απλά που ξεχνάς ότι αυτό που σου μεταφέρει είναι ρόλος. Την ίδια στιγμή βέβαια δεν μπορώ να παραλείψω την "αποκάλυψη" της βραδιάς, που δεν είναι άλλη από τον χιουμορίστα και επικοινωνιακό σκηνοθέτη της σειράς Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Ο "σπαρταριστός" τρόπος που "συστήθηκε" στους παραβρισκόμενους και μίλησε για την εμπειρία του ως σκηνοθέτης της σειράς "Ψυχοκόρες" σε έκανε πολύ εύκολα να αντιληφθείς ότι η φρέσκια ματιά, ο καθόλου ξύλινος τρόπος που αποδόθηκαν οι ιστορίες των "Ψυχοκορών" και στην ουσία η τόσο σύγχρονη οπτική της σειράς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνο και την ιδιοσυγκρασία του. Οι άνθρωποι λένε περισσότερα κάποιες φορές για το πώς δουλεύουν, ειδικά αν οι δουλειές τους μιλούν από μόνες τους για το ταλέντο των δημιουργών τους.

Έβλεπα τον Στέλιο Κρητικό να μιλά στο "Happy Day” για την άδικη απόρριψη που δέχθηκε στην πορεία του από σκηνοθέτες, παραγωγούς ή όποιοι άλλοι θεώρησαν πως ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος δεν τους ήταν "αρκετός”. Γιατί πιστέψτε με, σε αυτό τον χώρο κανένας δεν θα σου πει πως δεν σου ταιριάζει αυτό που έγραψε εκείνος, αλλά ότι εσύ δεν είσαι ο κατάλληλος να του ανατεθεί το διαμάντι που θα σου "δανείσει". Επειδή ο Στέλιος Κρητικός όμως είναι ένας "καθαρός" άνθρωπος του χώρου, η επιβεβαίωση της "επιτυχίας" του δεν είναι μόνο ο ίδιος και η καριέρα του, αλλά και το κατόρθωμά του να "βάλει" στη δουλειά δύο από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της κωμωδίας "νέας κοπής" και των social media, τους γιους του Μιχαήλ και Άρη. Και επειδή πάντα το "ταμείο" γίνεται κάπου μετά τα μισά της διαδρομής, στα μάτια μου ο Στέλιος Κρητικός από ένας, έγινε τρεις ηθοποιοί του χώρου. Κι αν το καλοσκεφτείς, αυτό ελάχιστοι το κατάφεραν. Κι άσε να λένε όσοι μας απέρριψαν πως δεν κάναμε...

Ο Άρης Μακρής πήρε θέση στην άμετρη φημολογία των τελευταίων ημερών γύρω από το όνομά του. Στην ουσία η ιστορία είναι πολύ απλή και τόσο μπερδεμένη ταυτόχρονα. Η Άννα Μαρία Βέλλη λίγο καιρό μετά την είδηση του χωρισμού τους μίλησε για την κακοποίηση που δέχθηκε από πρώην σύντροφό της, χωρίς ποτέ να διευκρινίζει αν όσα έλεγε αφορούσαν τον γνωστό τραγουδιστή ή κάποιον άλλο. Η φήμη έγινε κάτι σαν "κοινό μυστικό", μιας και αφού δεν διευκρινίζεις κάτι, είναι σαν να το αφήνεις να επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ