Follow us

Kate Middleton | Το μυστικό που κρατά ο πρίγκιπας William για τη σοβαρότητα της υγείας της

Κάποια μυστικά κρατάει ο πρίγκιπας William από τα παιδιά του για την Kate Middleton

MissBloom TEAM
Kate Middleton | Η παραμυθένια εμφάνισή της στα BAFTAs με σκουλαρίκια από τη Zara Splash News / Ideal Images

Παρά την απουσία της, η Kate Middleton συνεχίζει να απασχολεί για την κατάσταση της υγείας της μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή χώρα, αλλά και τη σιγή ιχθύος που έχει κρατήσει το παλάτι σχετικά με ό,τι έχει να κάνει για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης

Όμως τώρα σύμφωνα με το περιοδικό "In Touch” ήρθαν στη δημοσιότητα και κάποια νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πηγές του περιοδικού, ο πρίγκιπας William δεν έχει ενημερώσει τα παιδιά τους για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας. "Φυσικά ανησυχούν γιατί είναι τόσο αδύναμη, αλλά δεν έχουν ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης της μητέρας τους" αναφέρει πηγή για τα τρία παιδιά τους.

Kate Middleton πρίγκιπας William

Επιπλέον τονίζεται ότι ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν τη μαμά τους να νιώσει καλύτερα και να την τονώσουν.

"Ο William διατηρεί επίτηδες μία ασάφεια και τους υπόσχεται ότι όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό σύντομα. Η διαχείριση των φόβων τους όμως ήταν το πιο σπαρακτικό μέρος αυτής της δοκιμασίας", πρόσθεσε η πηγή που βρίσκεται κοντά στο Παλάτι του Kensington.

Διαβάστε Επίσης

Να θυμίσουμε ότι το παλάτι στις 17 Ιανουαρίου είχε ανακοινώσει ότι η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, με την πρώτη της εμφάνιση να ήταν προγραμματισμένη για μετά το Πάσχα, όμως όπως έγινε γνωστό αυτή θα γίνει τον Ιούνιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ