Follow us

Το χαμόγελο της Kate δεν έπεισε τους Βρετανούς | Ψεύτικη η φωτογραφία με τα παιδιά της

Τα μεγαλύτερα πρακτορεία αφαιρούν τη φωτογραφία καθώς θεωρούν ότι είναι επεξεργασμένη.

MissBloom TEAM
Kate Middleton The Prince and Princess of Wales

Μπορεί η απονομή των Oscars να κυριαρχεί στην παγκόσμια ειδησεογραφία, αλλά ας μην ξεχνάμε και το άλλο αγαπημένο θέμα, όχι μόνο των Βρετανών, αλλά και δικό μας: Την Kate Middleton και το μυστήριο γύρω από την υγεία της.

Μόλις χθες κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας, είχε να εμφανιστεί από τα Χριστούγεννα, σε μία προσπάθεια να κατευνάσουν οι φήμες περί σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η Kate ποζάρει με τα τρία της παιδιά, πρίγκιπες George και Louis και πριγκίπισσα Charlotte, σε ένα στιγμιότυπο, που όπως μαθαίνουμε, τράβηξε ο William. "Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά" έγραφε η λεζάντα μιας και στη Μεγάλη Βρετανία η Γιορτή της Μητέρας τιμάται τον Μάρτιο.

Kate Middleton | Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τα παιδιά της για την ημέρα της Μητέρας

Τα χαμόγελα και οι ευχές βέβαια δεν έπεισαν πολλούς, οι οποίοι "ξεκοκάλισαν" τη φωτογραφία και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ακόμα και ψεύτικη! Μάλιστα μερικά από τα μεγαλύτερα πρακτορεία φωτογραφίας παγκοσμίως, αφαίρεσαν το στιγμιότυπο κρίνοντας ότι έχει επεξεργαστεί. Κάποιοι παρατήρησαν ότι κάτι δεν κολλάει στο αριστερό χέρι της Charlotte, άλλοι ότι υπάρχει κάτι ύποπτο με το μοτίβο στο πουλόβερ του Louis. Σε κάθε περίπτωση η φωτογραφία αφαιρέθηκε από τα αρχεία, και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί.

Για την ώρα το Παλάτι δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, γεμίζοντας το κοινό με ακόμα περισσότερες αμφιβολίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ