Follow us

Kate Middleton | "Εύθραυστη" με ''κλονισμένη'' αυτοπεποίθηση η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Οι δηλώσεις που τη στεναχώρησαν

Kate Middleton Splash News/ Ideal Images

Η Kate Middleton συνεχίζει να αναρρώνει μετά από το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Η 42χρονη πριγκίπισσα αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μετά από το Πάσχα. Σύμφωνα με τη βασιλική συγγραφέα, Jennie Bond, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αισθάνεται "εύθραυστη" με κλονισμένη την αυτοπεποίθησή της, μετά από πρόσφατες δηλώσεις συγγενικού της προσώπου.

Φαίνεται ότι οι δηλώσεις του θείου της, Gary Goldsmith στο Celebrity Big Brother, σχετικά με την υγεία της, την τάραξαν. Ο θείος της είπε ότι η πριγκίπισσα δέχτηκε την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο, και πώς η βασιλική βρετανική οικογένεια έχει αφοσιωθεί στο να ξεπεραστεί το πρόβλημά της. Σύμφωνα με τη βασιλική ανταποκρίτρια, ο θείος της πριγκίπισσας ίσως προσποιήθηκε ότι είναι πιο κοντά στην Kate από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Εικάζει μάλιστα, ότι οι δηλώσεις του συγγενικού της προσώπου, την έκαναν να αισθάνεται εύθραυστη και πώς την κλόνισαν συναισθηματικά.

"'Οταν περνάς μία περιπέτεια υγείας, γίνεσαι πιο ευάλωτος και συναισθηματικά. Το να κάνεις μία οπισθοδρόμηση στην καλύτερη στιγμή σου, προφανώς είναι ένα χτύπημα στην αυτοπεποίθησή σου και αισθάνεσαι εύθραυστος σε αυτό το στάδιο. Σίγουρα θα αναρωτήθηκε γιατί ο θείος Gary να προέβη σε αυτές τις δηλώσεις. Φαντάζομαι ότι θα στεναχωρήθηκε για αυτό", δήλωσε η Bond

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ