Follow us

Τα βασιλικά photoshop και οι λεπτομέρειες που τα "πρόδωσαν"

λετιθια

Ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε μία φωτογραφία με τα τρία της παιδιά, η οποία είχε υποστεί επεξεργασία. Για το λόγο αυτό, η Kate Middleton χρειάστηκε να απολογηθεί την επόμενη ημέρα για τη σύγχυση που προκάλεσε με τη δημοσίευση της οικογενειακής φωτογραφίας καθώς όπως παραδέχτηκε, την επεξέργαστηκε στο photoshop.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε viral γιατί προκάλεσε νέο κύμα ανησυχίας για την εξαφάνιση της Kate Middleton από τη δημόσια ζωή μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το βασιλικό photoshop αποτελεί θέμα συζήτησης.

Τα βασιλικά photoshop και οι λεπτομέρειες που τα "πρόδωσαν"

Βασιλιάς Χουάν Κάρλος, βασίλισσα Σοφία

To 2005, η ισπανική βασιλική οικογένεια αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι στην χριστουγεννιάτικη κάρτα εκείνης της χρονιάς, ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η βασίλισσα Σοφία είχαν ποζάρει κατόπιν photoshop με τα εγγόνια τους στην ίδια φωτογραφία. Το γεγονός ότι η φωτογραφία υπέστη επεξεργασία, είχε προδώσει το δεξί πόδι του Χουάν Κάρλος που...έλειπε.

Επίσης, κάποιες φωτογραφίες του πρίγκιπα τότε Φελίπε, που φωτογραφήθηκε με την ίδια πόζα, με τρεις διαφορετικές στρατιωτικές στολές, πυροδότησαν τις φήμες ότι οι συγκεκριμένες λήψεις, ήταν επίσης προϊόν φωτομοντάζ. Ωστόσο, εκπρόσωπος του παλατιού τόνισε ότι και οι τρεις φωτογραφίες ήταν αυθεντικές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ