Follow us

Σοβαρό πλήγμα για την πριγκίπισσα της Ουαλίας | Παραβιάστηκε ο ιατρικός φάκελός της

Δεν τελειώνουν τα σκάνδαλα που αφορούν τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Kate Splash news/ ideal images

Σοβαρό πλήγμα υπέστη η πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε, επιχείρησε να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο. Μάλιστα, διεξάγεται έρευνα στη London Clinic που θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά θεραπευτήρια του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργαζόμενος στην κλινική, ανέφερε στη Mirror: "Πρόκειται για μια μεγάλη παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του, για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας".

Και συνέχισε: "Οι επικεφαλής του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Kensington αμέσως μετά από το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα ξεκινήσουν άμεση έρευνα. Το προσωπικό έχει σοκαριστεί και έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του καθώς ένας έμπιστος συνάδελφος θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για μία τέτοια παραβίαση".

Η Κate νοσηλεύτηκε για 13 ημέρες στο νοσοκομείο μετά από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου. Λεπτομέρεις για την κατάσταση της υγείας της δεν έχουν γίνει γνωστές. Το μόνο που έχει διασαφηνιστεί από το παλάτι είναι ότι η Kate δεν έπασχε από κάποια μορφή καρκίνου. Στο ίδιο νοσοκομείο εγχείρηστηκε και ο βασιλιάς Κάρολος για πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον προστάτη του.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ