Follow us

To αναπάντεχο story της Δανάης Μπάρκα | "Δανάη σ΄αγαπώ"

"Οκ!", σημείωσε η οικοδέσποινα του "Πάμε Δανάη"

MissBloom TEAM
mparka

Η Δανάη Μπάρκα πέρασε μία δύσκολη περίοδο αφού δέχτηκε ένα πρωτόγνωρο κύμα οργής και κακόβουλων σχολίων, μετά από τη διαρροή των φωτογραφιών από κοινή έξοδό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Χθες, με αφορμή τα επίσης κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε η Κατερίνα Στικούδη για την επιλογή των ρούχων της μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, η Δανάη παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να δέχεται τοξικά σχόλια στα social media.

"Ποιος δεν δέχεται σχόλια; Θες να σου κάνω ένα screenshot τώρα να δεις τα σχόλια που δέχομαι; Δεν σταματάει ποτέ αυτό και η ψυχολογία μας επηρεάζεται", είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα. Kαι συνέχισε: "Οι άνθρωποι πάντα θα θέλουν να ξεσπάνε τα θέματά τους, τα προβλήματά τους και να νιώθουν ανώτεροι σου, σχολιάζοντάς σε και δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Νιώθω ότι δεν πρέπει ποτέ να απαντάς, εκτός αν θες να πεις τη δική σου ιστορία. Αλλά μετά από… πολύ μεγάλη εμπειρία, νιώθω ότι απλά ποτέ δεν πρέπει να απαντάς, εκτός αν θες εσύ να μοιραστείς μια δική σου ιστορία που νιώθεις ότι θα βοηθήσει κιόλας κάποιον άνθρωπο".

Ωστόσο σήμερα έκανε μία αναπάντεχη ανάρτηση. Φωτογράφισε έναν τοίχο που έγραφε: "Δανάη σ' αγαπώ" με εκείνη να σχολιάζει: "ok".

To αναπάντεχο story της Δανάης Μπάρκα | "Δανάη σ΄αγαπώ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ