Follow us

Περήφανος ο βασιλιάς Κάρολος για την νύφη του, Kate Middleton που ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Karolos Splash news/ Ideal Images

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι τόσο περήφανος για το γεγονός ότι η νύφη του, Kate Middleton μοιράστηκε δημόσια το γεγονός ότι διαγνώστηκε με τον καρκίνο και ότι βρίσκεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Εκπρόσωπος από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε πώς ο μονάρχης που επίσης δίνει μάχη με την ασθένεθα είναι "τόσο περήφανος για την Catherine και το κουράγιο της να μιλήσει όπως το έκανε".

Τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Kate νοσηλεύτηκαν στο The London Clinic και ο μονάρχης κράτησε όλο αυτό το διάστημα τη δυνατότερη στενή επαφή με τη νύφη του.

Τα λόγια της Kate Middleton

Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας

Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας". Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας".

Το να έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ