Follow us

Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά | Η εμφάνιση της Παναγιώτας Βλαντή "μύρισε" καλοκαίρι

Εντυπωσιακή όπως πάντα η ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Παναγιώτα Βλαντή NDP

Είναι που οι θερμοκρασίες είναι ήδη υψηλές; Είναι που εμείς οι Έλληνες το καλοκαίρι το αγαπάμε λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες εποχές; Σε κάθε περίπτωση τα καλοκαιρινά ρούχα βρίσκονται ήδη στις ντουλάπες μας και η διάθεση είναι ήδη καλοκαιρινή και ανεβασμένη.

Στο mood αυτό κινήθηκε και η αγαπημένη ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, η οποία τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Πλατόνοφ" έχοντας συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια. Μάλιστα χθες, έλαβε χώρα η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος εκπροσώπων του καλλιτεχνικού χώρου να δίνουν το παρών.

Παναγιώτα Βλαντή | "Εγώ μπήκα στη διαδικασία να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια"

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό τοπ με έναν ώμο σε αρχαιοελληνικό στιλ ενώ το συνδύασε με μία ψηλόμεση μαύρη παντελόνα. Τα μαλλιά της τα έπιασε σε ανάλογο ύφος αφήνοντας σε κοινή θέα τους γυμνασμένους της ώμους.

Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά | Η εμφάνιση της Παναγιώτας Βλαντή "μύρισε" καλοκαίρι

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν επίσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Μαριάννα Κιμούλη, ο Όμηρος Πουλάκης, ο Σωτήρης Τσαφούλιας με την Άννα Μενενάκου και ο Γιάννης Βούρος με τη σύζυγό του Έλενα Κώντα.

Σωτήρης Τσαφούλιας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ