Follow us

Διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου | Τα αρνητικά σχόλια που πλημμύρισαν το Instagram της Αθηνάς

"Δεν υπάρχει το τέλειο βγάλτε το από το μυαλό σας!!".

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος NDP

Το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου είναι το δίχως άλλο το μεγάλο νέο των τελευταίων ημερών.

"Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας", έγραφε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Το χρονικό της αποκάλυψης του διαζυγίου της Αθήνας Οικονομάκου & του Φίλιππου Μιχόπουλου

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή. Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει κάποια δήλωση από αυτήν την ανακοίνωση και οι δυο τους παραμένουν απέχουν από τα social media, το Instagram της ηθοποιού έχει πλημμυρίσει αρνητικά σχόλια κάτω από τα τελευταία της posts. "Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο", γράφει κάποιος. "Αν χωρίσουν αυτοί που τα έχουν όλα φαντάσου οι υπόλοιποι… και το έπαιζαν ότι είναι το πιο ευτυχισμένο κι αγαπημένο ζευγάρι του κόσμου", γράφει κάποιος άλλος. "Να δω τώρα τι θα κάνεις καλή μου. Με τα 5χιλ λαικς στο ινστα θα μείνεις", γράφει κάποιος τρίτος. "Τέρμα τα stories από Μύκονο και Σαντορίνη! Κάθε φορά μας έδειχνε έναν πλούτο που δεν σου ανήκει! Ε μα πια", σχολίασε κάποιος άλλος.

Αθηνά Οικονομάκου | Η αλλαγή που έκανε στο Instagram μετά το διαζύγιο

Φυσικά δεν έλειπαν και τα σχόλια αγάπης με αρκετούς followers της ηθοποιού να της δίνουν κουράγιο και να της εύχονται να περνά καλά στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της, πάντα έχοντας δίπλα της τα δύο της παιδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ