Follow us

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε μία ανάρτηση "καρφί" για τον Ηλία Ψινάκη

Μετά την ανάρτησή της Κατερίνας Λιόλιου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Αναστασοπούλου Instagram

Το Σαββατοκύριακο και με αφορμή την παρουσία του Ηλία Ψινάκη στο "Just the 2 of us”, ήρθε ξανά στην επιφάνεια το περιστατικό που είχε συμβεί με τον ίδιο και την Κατερίνα Λιόλιου στο "X-Factor”, όταν και είχε κατεβάσει το μπούστο της.

"Δε μου ήσασταν συμπαθής λόγω της γυναίκας σας" | Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης στον Ιάν Στρατη

Η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας: "Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση".

Την ανάρτησή της έκανε αναδημοσίευση και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ενώ στη συνέχεια έκανε μία νέα δημοσίευση, γράφοντας: "Να θεωρείς πως ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσεις μια ιστορία με ψευδή γεγονότα δε θα αντιδράσει... Πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά;".

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε μία ανάρτηση "καρφί" για τον Ηλία Ψινάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ