Follow us

Η "βασίλισσα" της ονυχοπλαστικής | Πώς κατάφερε να γίνει viral και να φτιάξει το brand της με τέλεια επαγγελματικά προϊόντα

Τα βιντεάκια της στο Tik Tok και στο Instagram™ παίρνουν χιλιάδες προβολές και τα προϊόντα της είναι στις top επιλογές των τεχνιτριών στην Ελλάδα. Πώς τα κατάφερε;

MissBloom TEAM
νυχια

Τα βίντεό της στο Tik Tok συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές. Εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου εμπιστεύονται την ίδια και τα προϊόντα της εδώ και χρόνια και δεν τα αλλάζουν με τίποτα. Αμέτρητες κοπέλες έχουν περάσει "από τα χέρια της” όχι μόνο για να αποκτήσουν ένα εντυπωσιακό και καλοδουλεμένο μανικιούρ ή πεντικιούρ, αλλά και για να μάθουν τη δουλειά από μια από τις top επαγγελματίες του χώρου. Η Λυδία είναι από τα μεγαλύτερα success story που χώρου της ονυχοπλαστικής, που μέσα σε διάστημα λίγων χρόνων μεταμορφώθηκε από τεχνίτρια στη "βασίλισσα” της ονυχοπλαστικής. Δεν υπάρχει τεχνίτρια που να μην έχει χρησιμοποιήσει ή έστω να έχει ακούσει το όνομα του brand της με επαγγελματικά προϊόντα, LisNail.

Η "βασίλισσα" της ονυχοπλαστικής | Πώς κατάφερε να γίνει viral και να φτιάξει το brand της με τέλεια επαγγελματικά προϊόντα

Όλα τα προϊόντα της LisNail μπορείς να τα βρεις εδώ

Πώς κατάφερε από τεχνίτρια να φτιάξει το δικό της brand με επαγγελματικά προϊόντα;

Το ταξίδι της στον χώρο της ονυχοπλαστικής ξεκίνησε πριν από περίπου 13 χρόνια, όταν αποφάσισε να ακολουθήσει τον κλάδο της περιποίησης άκρων και να γίνει τεχνίτρια, μαθαίνοντας την τέχνη από τους καλύτερους και τους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτικούς του εξωτερικού με τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

Σε σύντομο χρονικό κατάφερε να ξεχωρίσει και δεκάδες γυναίκες στη Λαμία να ζητούν αποκλειστικά τη Λυδία για να τις περιποιηθεί. Το μυστικό της ήταν ότι εκτός από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, έκανε τις πελάτισσές της να νιώθουν άνετα σαν να περνούσαν χρόνο με μία φίλη τους, που την εμπιστεύονταν με κλειστά μάτια.

Κάποια στιγμή η Λυδία αντιλήφθηκε ότι παρόλο που υπήρχαν πάρα πολλοί λογαριασμοί στο Instagram με τις δουλειές διαφόρων τεχνιτριών, αυτό που έλειπε ήταν ένα προφίλ, στο οποίο εκτός από ωραία νύχια, το κοινό θα μάθαινε και πληροφορίες για διάφορες τεχνικές, εξηγώντας τις με απλά λόγια.

Μέσα σε λίγο χρόνο κατάφερε να γίνει viral και να γίνει ο "άνθρωπος” τόσο για τις πελάτισσες που ήθελαν ένα όμορφο και περίτεχνο αποτέλεσμα, όσο και για κάθε γυναίκα που ήθελε να γίνει τεχνίτρια και εκείνη που έκανε τα πρώτα βήματά της και ένιωθε ανασφάλεια σχετικά με τις δυνατότητές της.

Και η "συνταγή” της πέτυχε! Δεχόταν εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά από γυναίκες που της ζητούσαν να τους λύσει τις απορίες τους, αλλά και από γυναίκες από όλη την Ελλάδα που της ζητούσαν να κάνει δια ζώσης σεμινάρια.

Το 2016, έχοντας ήδη 5 χρόνια στον χώρο της ονυχοπλαστικής ως τεχνίτρια, αποφάσισε να κάνει το αίτημα τόσων γυναικών πραγματικότητα: να κάνει σεμινάρια. Εκτός από σεμινάρια που κάνει σε έναν υπέροχο χώρο που έστησε στη Λαμία, ταξιδεύει κατά διαστήματα και σε διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδας για να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία της και σε άλλες γυναίκες που θέλουν να μπουν ανάμεσα στις top τεχνίτριες του χώρου.

Η Λυδία είναι ένας άνθρωπος που δεν καθησυχάζεται, ούτε βολεύεται. Συνεχώς, αναζητά την εξέλιξη, αλλά και τρόπους να βελτιώνει τη δουλειά. Μετά από την πολύχρονη πορεία της στον χώρο και έχοντας χρησιμοποιήσει αμέτρητα προϊόντα από πολλές διαφορετικές εταιρείες, πριν από 2 χρόνια αποφάσισε να φτιάξει το δικό της brand με προϊόντα που να πληρούν όλα τα χαρακτηριστικά που για εκείνην ήταν σημαντικά: η εξαιρετική ποιότητα, η αποτελεσματικά, η μεγάλη διάρκεια και ανθεκτικότητα και η καλή τιμή.

Γιατί όπως λέει και η ίδια, τι ουσία θα είχε αν είχαμε τα πιο top προϊόντα ονυχοπλαστικής, αλλά δεν μπορούσαμε να τα αποκτήσουμε λόγω τιμής; Η LisNail ζει στην πραγματικότητα και αντιλαμβάνεται τις αληθινές ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών.

νυχια

Όλα τα προϊόντα της LisNail μπορείς να τα βρεις εδώ

Η LisNail έχει αυτή τη στιγμή περισσότερες από 280 αποχρώσεις ημιμόνιμων βερνικιών με την απόδοση που κάθε τεχνίτρια νυχιών θα ήθελε για τις πελάτισσές της, αλλά και σκόνες για nail art, rubber base, top, hard gel, polygel & painting gels, σύνεργα για κάθε είδους τεχνική ονυχοπλαστικής όπως πινέλα, φρέζες, μεταλλικά εργαλεία και γενικότερα όλα όσα θα χρειαζόταν μια σύγχρονη τεχνίτρια νυχιών για να εξασκήσει το επάγγελμα. Είτε λοιπόν, πρόκειται για μια απλή τεχνική, είτε για την πιο extreme η Lisnail προσφέρει τα πιο top προϊόντα για κάθε nails salon που θέλει να είναι πλήρως εξοπλισμένο.

Φυσικά, η Λυδία έχει παρουσία και στο Tik Tok, όπου κάνει βίντεο τόσο ενημερωτικά και διδακτικά για την περιποίηση των νυχιών, όσο και χιουμοριστικά που σχετίζονται με τη ζωή μιας τεχνίτριας στην Ελλάδα, κάνοντας χιλιάδες επαγγελματίες να ταυτιστούν.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας βιντεάκια της που μας έκαναν να τη λατρέψουμε:

1/ Το πιο satisfying video για μια τεχνίτρια:

2/ Αν οι τεχνίτριες έκαναν αυτό που κάνουν οι πελάτισσες:

3/ Όταν μια τεχνίτρια πάει να φτιάξει τα νύχια της:


Όλα τα προϊόντα της LisNail μπορείς να τα βρεις εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ