Follow us

Ισορροπημένη διατροφή | 3 tips που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το πιο υγιεινό βούτυρο ξηρών καρπών

Τα βούτυρα καρπών είναι από τα must – haves αν ακολουθείς τις νέες τάσεις υγιεινής διατροφής. Ξέρεις να τα διαλέγεις όμως;

Shape iStock

Αν ακολουθείς και εσύ μια υγιεινή διατροφή, κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις στα ντουλάπια σου βούτυρα ξηρών καρπών. Τα τελευταία έχουν έρθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Οι ξηροί καρποί είναι μια από τις πολυτιμότερες κατηγορίες τροφών για την υγεία μας και τα βούτυρα από αυτούς, δίνουν γευστική απόλαυση και μπορούν να αποτελέσουν βασικό υλικό για άπειρες συνταγές που ακολουθούν τους κανόνες της ισορροπημένης διατροφής.

Μέσα σε όλον αυτό τον "θόρυβο" του νέου trend (ίσως η λέξη δεν περιγράφει ακριβώς την τάση αυτή, γιατί σίγουρα ήρθε για να μείνει) υπάρχουν αμέτρητες επιλογές βουτύρων και αλειμμάτων που μπορείς να βάλεις στη διατροφή σου. Ένας καταιγισμός από διαφορετικές γεύσεις και επιλογές υπάρχει στην αγορά πλέον. Ποιο από όλα αυτά τα βούτυρα ξηρών καρπών να διαλέξεις; Υπάρχουν κάποιες τακτικές που μπορείς να ακολουθήσεις και θα σε οδηγήσουν στην πιο υγιεινή για εσένα επιλογή.

Δες περισσότερα στο Shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ