Follow us

Αλέξης Κούγιας | "Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας"

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αλέξης Κούγιας NDP

Από το γραφείο του ανακριτή εξήλθε ο Αλέξης Κούγιας την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου λίγο μετά τη 1 μαζί με τον πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη. Η απολογία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 25/2, καθώς πήραν παράταση.

Στο γραφείο της ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός επέστρεψε και πάλι στο κελί του στη ΓΑΔΑ, με τον δικηγόρο να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, ο ποινικολόγος είπε:

"Μαζί με τον κύριο Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στην κυρία Ανακριτή με σκοπό να κάνουμε τα εξής: Το πρώτο είναι να καταθέσουμε αίτηση ακυρότητος της διαδικασίας, γιατί ο εισαγγελέας που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, περιόρισε το αποδεικτικό υλικό, στην κατάθεση μόνο αυτών που προτάθηκαν με τις μηνύσεις, των φερομένων ως παθόντων.

Σύμφωνα με ρητές δικονομικές διατάξεις, προκαλείται απόλυτη ακυρότητα, όταν ο φερόμενος ότι διέπραξε οποιαδήποτε πράξη, είτε πλημμέλημα είτε κακούργημα, δεν κληθεί προηγουμένως να λάβει αντίγραφα των καταγγελιών, των μαρτυρικών καταθέσεων, και να καταθέσει είτε γραπτές, είτε προφορικές εξηγήσεις σε αυτόν που κάνει την προανάκριση" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Το απόσπασμα με όλες τις δηλώσεις του παρακάτω

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ