Follow us

Πριγκίπισσα Diana | Η φράση από δική της συνέντευξη που τη συνδέει με τη Meghan Markle

H Lady D είχε πει περίπου ό,τι και η γυναίκα του γιου της, Harry, στην πρόσφατη συνέντευξή της.

Diana

Η συνέντευξη που έδωσε η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey θύμισε σε πολλούς την εκρηκτική συνέντευξη που είχε δώσει και η πριγκίπισσα Diana το 1995 στο Panorama του BBC, αφού ήταν η πρώτη φορά που κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας μιλούσε ανοιχτά για τα όσα συμβαίνουν στο Παλάτι.

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης στην Oprah, η σκηνοθέτις Ava DuVernay ανέβασε στο Twitter της ένα βίντεο από την διάσημη συνέντευξη της Lady D όπου εξηγούσε ότι η βασιλική οικογένεια την θεωρούσε "καταδικασμένη να αποτύχει".

"Επειδή κάνω τα πράγματα διαφορετικά, επειδή δεν ακολουθώ τους κανόνες κατά γράμμα, επειδή οδηγούμαι από την καρδιά μου κι όχι από το κεφάλι μου, και αυτό με έβαλε σε μπελάδες στη δουλειά μου, το καταλαβαίνω. Αλλά κάποιος πρέπει να βγει εκεί έξω και να αγαπήσει τον κόσμο και να το δείξει", είχε πει η Diana εξηγώντας ότι το Παλάτι την θεωρούσε "απειλή".

Όταν την ρώτησαν γιατί πιστεύει ότι την θεωρούν απειλή, εκείνη απάντησε ότι "κάθε δυνατή γυναίκα στην ιστορία έπρεπε να περπατήσει ένα παρόμοιο μονοπάτι και πιστεύω ότι είναι η δύναμη που προκαλεί τη σύγχυση και τον φόβο. Γιατί είναι δυνατή; Από πού παίρνει αυτή τη δύναμη; Πώς θα τη χρησιμοποιήσει; Γιατί ο κόσμος την υποστηρίζει ακόμα;".

Αυτή ακριβώς τη δύναμη που βρήκε και η Meghan όταν μιλήσε για την εμπειρία της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και το γεγονός ότι πολλοί την θεωρούν "απειλή" θέλησε να αναδείξει και η DuVernay με το βίντεο που ανέβασε. Εξάλλου, και ο ίδιος ο Harry συνέκρινε την δική τους αποχώρηση από το Παλάτι με αυτή της μητέρας του: "Είμαι απλά χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάει μαζί με τη γυναίκα μου γιατί δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα ήταν για τη μητέρα μου να το περνάει όλο αυτό μόνη της πριν τόσα χρόνια" είπε.

Όπως συμπλήρωσε: "Αυτό που έβλεπα ήταν η ιστορία να επαναλαμβάνεται, αλλά πιο επικίνδυνα, γιατί προσθέτεις και τη φυλή και τα social media. Κι όταν λέω για την ιστορία που επαναλαμβάνεται, μιλάω για τη μητέρα μου". Όπως τόνισε ο Harry δεν θα μπορούσε να είχε πάρει αυτή την απόφαση χωρίς τη Diana αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα που του είχε αφήσει για να κάνει αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή του με την οικογένειά του: "Νομίζω ότι το είχε προβλέψει. Σίγουρα ένιωσα την παρουσία της σε όλη αυτή τη διαδικασία" είπε και εξήγησε πως η Diana "θα ένιωθε θυμό με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και στεναχώρια αλλά τελικά το μόνο που θα ήθελε θα ήταν να είμαστε ευτυχισμένοι".

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ