Follow us

Huawei FreeBuds 4i: μικρά σε μέγεθος, τεράστια σε απόδοση!

Διαθέσιμα τώρα στην Ελλάδα με δώρο ένα Huawei Band 4.

Huawei

Μέσα στις πάρα πολλές αλλαγές που έχουν συμβεί στις ζωές όλων μας τον τελευταίο χρόνο, η αλήθεια είναι πως ο ρόλος της τεχνολογίας στη ζωή μου έχει πια γίνει πρωταγωνιστικός. Είναι το "εργαλείο" εκείνο από το οποίο εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά πλέον η επικοινωνία με όσους αγαπώ, η εργασία και η ψυχαγωγία μου. Έτσι, δεν χάνω χρόνο από το να εξερευνώ κάθε νέο gudget που κυκλοφορεί, προκειμένου να δω αν μπορεί να κάνει τη νέα μου καθημερινότητα πιο πρακτική, εύκολη και όσο το δυνατόν πιο κοντινή στην προ-covid καθόλα κοινωνική ζωή μου.

Έτσι, όταν ενημερώθηκα για την άφιξη των νέων συσκευών της Huawei με high-tech προϊόντα στην Ελλάδα, ήξερα πως θα πρόκειται σίγουρα για κάτι καλό. Η πραγματικότητα όμως με διέψευσε ευχάριστα, αφού το gudget που ανακάλυψα είναι πολύ καλύτερο από όσο θα μπορούσα να έχω φανταστεί.

Η αλήθεια είναι πως ήθελα εδώ και καιρό να αγοράσω νέα ακουστικά, καθώς τα ενσύρματα που είχα έμοιαζαν πια βγαλμένα από κάποια μακρινή, παλαιολιθική εποχή. Έτοιμη να εξερευνήσω την ελευθερία που σου προσφέρουν τα ασύρματα ακουστικά, έπεσε πάνω στα εξαιρετικά HUAWEI FreeBuds 4i και βρίσκονται εδώ και ημέρες (κυριολεκτικά) συνεχώς επάνω μου.

Huawei FreeBuds 4i: μικρά σε μέγεθος, τεράστια σε απόδοση!

Πρόκειται για το πρώτο λανσάρισμα της εταιρείας για το 2021 (είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 5 Απριλίου) και η αλήθεια είναι πως είναι "πρώτα" σε πολλά ακόμη επίπεδα!

Μικρό μέγεθος: Check

Μοντέρνος σχεδιασμός: Check

Ο σύγχρονος, μοντέρνος σχεδιασμός των ολοκαίνουργιων HUAWEI FreeBuds 4i, μου έκανε αμέσως "κλικ" μιας και πρόκειται να με συντροφεύουν παντού- και ποιος θέλει να κυκλοφορεί με μεγάλα, άκομψα ακουστικά; Φτιαγμένα για να εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί του χρήστη, μπορώ να τα φοράω με άνεση ακόμη και στα μαραθώνια zoom meetings.

ακουστικά

Η έμπνευση του οβάλ σχεδιασμού τους αντλήθηκε από την παγκοσμίου φήμης μαύρη παραλία της Ισλανδίας, γεγονός που με έκανε να συνειδητοποιήσω ξανά πόσο καθοριστικής σημασίας είναι η έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια.

Αν και εμπνευσμένα από τη διάσημη ισλανδική μαύρη παραλία, εγώ τα ερωτεύτηκα αμέσως στη λευκή τους (Ceramic White) εκδοχή! Ωστόσο, διατίθενται και σε μαύρο χρώμα (Carbon Crystal).

ακουστικά

Καλή ποιότητα ήχου: Check

Έχοντας άπλετη "προυπηρεσία" σε κακής ποιότητας ήχου ακουστικά, μπόρεσα αμέσως να εκτιμήσω τον κρυστάλλινο ήχο των HUAWEI FreeBuds 4i. Όπου κι αν είμαι, μπορώ να ακούσω άριστα τους συνεργάτες μου τους μήνες αυτούς της τηλεργασίας, χωρίς να νιώθω πως η φωνή τους περνάει "από 40 κύματα" για να καταλήξει σε εμένα.

ακουστικά

Σταθερότητα στα ηχητικά εφέ για άνετη ακρόαση: Check

Music makes the people come together: Επειδή η κοινωνική αποστασιοποίηση έχει αυξήσει κατά πολύ και τις ώρες που περνώ ακούγοντας τα αγαπημένα μου τραγούδια από το κινητό μου, δεν είναι κάτι που θα άφηνα στην τύχη. Ευτυχώς όμως, τα HUAWEI FreeBuds 4i διαθέτουν ένα ευέλικτο και ισχυρό διάφραγμα από πολυμερή "PEEK + PU", με υψηλή ευαισθησία και πλούσια δυναμική απόκριση. Πώς μεταφράζεται αυτό; Στο να απολαμβάνω τη μουσική που θέλω ακούγοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Διαφορετικό mood, διαφορετική ποιότητα ήχου

Αν μου έλεγαν πως ανάλογα με το είδος της μουσικής, τα ακουστικά μου θα αναπροσαρμόνται και θα έχουν την κατάλληλη ποιότητα ήχου, θα πίστευα πως πρόκειται για κάποιου είδους σουρεάλ αστείο. Ωστόσο, αυτό είναι η (νέα) μου πραγματικότητα, με τα HUAWEI FreeBuds 4i που καλύπτουν όλα τα είδη mainstream μουσικής. Αυτό χάρη στον συνδυασμό διαφορετικών οργάνων, ρυθμών και φωνητικών στυλ και την προσαρμογή της ποιότητας του ήχου ώστε να ταιριάζει με τη συχνότητα της μουσικής που επιλέγω κάθε φορά.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας: Check

Παρόλο που περνάω το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μου στο σπίτι, η συνεχής έγνοια για το ποσοστό μπαταρίας των ακουστικών μου, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Έτσι, ακόμη και με όλα τα θετικά που ανέφερα, η μικρή διάρκεια μπαταρίας θα ήταν ένα αρκετά αποτρεπτικό χαρακτηριστικό προκειμένου να μην τα επιλέξω. Ωστόσο, παρά το μικρό τους μέγεθος, διαθέτουν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας! Μάλιστα, όταν είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία ANC, τα HUAWEI FreeBuds 4i υποστηρίζουν μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων.

"Θα μείνω από μπαταρία": Μια φράση που έχω βγάλει από το λεξιλόγιό μου

Με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης (που έχει το ιδανικό μέγεθος για να χωρά στην παλάμη μου), η διάρκειά τους μπορεί να εκτοξευθεί και να φτάσει και τις 22 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής ή 14 ώρες φωνητικών κλήσεων. Α και να μην ξεχάσω τη δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης, με την οποία 10 μόλις λεπτά φόρτισης αρκούν για να μου εξασφαλίσουν διάρκεια 4 ωρών.

Ακούω αυτό που ΘΕΛΩ

Πόσες φορές σε αυτά τα καθημερινά πια zoom calls αντί να ακούω τον συνεργάτη μου να αναλύει τη νέα μας συμφωνία, καταλήγω να ακούω τα πουλιά που κελαηδούν στο μπαλκόνι του; Πίστεψέ με, πολλές. Όχι πια όμως γιατί τα HUAWEI FreeBuds 4i ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου, χάρη στον αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου Noise Cancellation. Η ειδική αυτή λειτουργία βελτιστοποιεί το ANC, παρέχοντας αποτελεσματική εμπειρία ακύρωσης θορύβου.

Για την πιο αποτελεσματική μείωση του περιβάλλοντα θορύβου, τα HUAWEI FreeBuds 4i χρησιμοποιούν τρεις διαφορετικές τεχνολογίες:

  1. Την τεχνολογία "beamforming” που επιτρέπει στα μικρόφωνα να "πιάνουν" με ακρίβεια τη φωνή του χρήστη
  2. Το σύστημα διπλού μικροφώνου με ειδικό αγωγό για να μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο του αέρα
  3. Την τεχνολογία μείωσης θορύβου AI που φιλτράρει τον επιπλέον θόρυβο.

Τέλος στο "βγάλε-βάλε"

Η κατάσταση έχει ως εξής: Θέλω να πάψω για λίγο να ακούω όσα λέγονται στο zoom call προκειμένου να δω ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Με τη λειτουργία Awareness Mode, που μου επιτρέπει να ακούω το περιβάλλον χωρίς να βγάλω τα ακουστικά, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να πατήσω και να κρατήσω πατημένο το ακουστικό μου. Έτσι, τα HUAWEI FreeBuds 4i περνούν αυτόματα από το Awareness Mode στο Active Noise Cancellation Mode, χωρίς να χρειαστεί να τα βγάλω!

Με ένα μόνο μου άγγιγμα

Με μια απλή χειρονομία μπορώ να ελέγχω την αναπαραγωγή μουσικής, να απαντώ σε κλήσεις και να ενεργοποιώ τον θόρυβο: Τι άλλο να ζητήσω;

Η ευελιξία στα καλύτερά της

Τα Huawei FreeBuds 4i συνδέονται εύκολα με όλα τα smartphones που λειτουργούν σε οικοσύστημα iOS και Android! Όπως όλα τα ακουστικά Huawei FreeBuds, είναι συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα, καθιστώντας τη ζωή μου με τόσες διαφορετικές συσκευές πιο εύκολη απο ποτέ.

"Not the best among the cheapest, but the cheapest among the best"

Αν θέλεις να αποκτήσεις και εσύ τα Huawei Freebuds 4i, μπορείς να τα κάνεις δικά σου σε ασυναγώνιστη τιμή και μάλιστα με δώρο ένα φανταστικό fitness gadget: το Huawei Band 4*, τον απόλυτο σύμμαχο για κάθε μορφή φυσικής άσκησης.

Ακουστικά-προσφορά

Η προσφορά ισχύει έως και τις 18 Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ