Follow us

Γιώργος Καραϊβάζ | Ποιος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος που δολοφονήθηκε στον Άλιμο

Σοκάρει το πανελλήνιο η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καραϊβάζ Instagram

Σοκάρει το πανελλήνιο η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Εμπειρος και ένας απο τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες για δεκαετίες, ο Γιώργου Καραϊβάζ, μεταξύ άλλων είχε διατελέσει επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 όπου και αποχώρησε το 2017.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα” με τη Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ δημιούργησε και την ενημερωτική σελίδα με θέματα του αστυνομικού ρεπορτάζ bloko.gr. Είχε εργασθεί στον Ελεύθερο Τύπο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραιβάζ. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι:

Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ