Follow us

Βίκυ Σταμάτη | Το "ευχαριστώ" σε όσους έδωσαν αίμα για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Επιβαρυμένη η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - Στο πλευρό του η Βίκυ Σταμάτη.

Βίκυ Σταμάτη NDP

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από τότε που έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος εισήχθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να νοσηλεύεται, όπως προκύπτει από την ανάρτηση που έκανε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη η οποιά βρίσκεται στο πλευρό του.

"Ευχαριστώ εκ μέρους του τους συνανθρώπους - Ανθρώπους, που ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη να σπεύσουν να δώσουν αίμα, προκειμένου να τον διατηρήσουμε στη ζωή... Ευχαριστώ πραγματικά, σας ευχαριστώ" έγραψε στο Facebook, "ανεβάζοντας" και μία φωτογραφία του συζύγου της.

Η κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι επιβαρυμένη, ενώ είχε νοσηλευτεί και τον περασμένο Αύγουστο με βαριά πνευμονία.

Τον Οκτώβριο του 2020 ο ίδιος, η σύζυγός του και ο ξάδελφός του, Νίκος Ζήγρας, καταδικάστηκαν σε κάθειρξη έξι ετών και 100.000 ευρώ χρηματική ποινή για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ελβετική εταιρεία.

Μάλιστα, τότε είχε προσέλθει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε αναπηρικό καροτσάκι, εμφανώς καταβεβλημένος.

Η υπόθεση για τους τρεις κατηγορούμενους αφορούσε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που υπογράφηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1998 στην Ελβετία από τον ξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα για το οποίο καταβλήθηκαν εφάπαξ 500.000 ελβετικά φράγκα.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ομόφωνα έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' επάγγελμα από κοινού ενώ έκανε δεκτό το αίτημά τους οι εφέσεις να έχουν αναστέλλουσα δύναμη με τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Πηγή: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ