Follow us

Το επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για την εστίαση που άνοιξε ξανά

Για το άνοιγμα της εστίασης έκανε ξεχωριστή αναφορά η Φίνος Φιλμ με ένα βίντεο με πολλούς παλιούς αγαπημένους πρωταγωνιστές.

MissBloom TEAM
Finos Film Finos Film

Χθες Δευτέρα του Πάσχα ήταν μία σημαντική μέρα για την επανεκκίνηση της εστίασης, μετά από ένα εξάμηνο, με τους καταστηματάρχες να υποδέχονται από νωρίς τους πελάτες τους, στους εξωτερικούς χώρους των μαγαζιών τους.

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ

Για το άνοιγμα της εστίασης έκανε ξεχωριστή αναφορά η Φίνος Φιλμ η οποία καλωσόρισε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο τα νέα δεδομένα, αναρτώντας στη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού, με αποσπάσματα από πολύ γνωστές σκηνές από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, σχετικές με τους χώρους εστίασης.

Οι ηθοποιοί που παρελαύνουν από το βίντεο

Στο χιουμοριστικό βίντεο βλέπουμε αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως ο Δημήτρης Χορν, ο Κώστας Βουτσάς, ο Θανάσης Βέγγος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Νίκος Ρίζος, ο Μίμης Φωτόπουλος και ο Νίκος Σταυρίδης.

Πηγή | Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ