Follow us

Οι "ασημένιοι" Έλληνες πολίστες προσφέρουν το μισό πριμ των 200.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Η ανακοίνωση του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Φουντούλη.

polo

Μια σπουδαία προσφορά αποφάσισαν να κάνουν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές συνανθρώπους μας οι Έλληνες πολίστες, διεθνείς της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες | Ασημένια η Εθνική Ομάδα Πόλο - Πάλεψε αλλά έχασε από τη Σερβία με 13-10 (βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την απόφαση που έκανε γνωστή ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Φουντούλης την Κυριακή 8 Αυγούστου, θα προσφέρουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ, το οποίο θα δώσει στους πολίστες της εθνικής ομάδας ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πρόκειται για μια ομόφωνη απόφαση, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συμπολίτες μας που έχασαν τις περιουσίες τους από την πύρινη λαίλαπα και τις καταστροφικές πυρκαγιές που εδώ και περίπου οχτώ ημέρες μαστίζουν την Ελλάδα.

Η σχετική ανακοίνωση

"Με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους".

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ