Follow us

Ο Κ. Μπακογιάννης έβαλε την τελευταία μπάλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πλατείας Συντάγματος

"Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα", σημείωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

MissBloom TEAM
Κώστας Μπακκογιάννης

Έτοιμη να υποδεχθεί και φέτος τα Χριστούγεννα είναι η Αθήνα, η οποία γέμισε με φως και πολύχρωμα λαμπάκια, ενώ όπως και κάθε χρόνο, επίκεντρο της φωταγώγησης ήταν η Πλατεία Συντάγματος.

Εκεί στολίστηκε και το εντυπωσιακό δέντρο ύψους 19 μέτρων, που ομόρφυνε το κέντρο της πόλης και έβαλε τους πολίτες σε άκρως εορταστική διάθεση. Μάλιστα, την τελευταία μπάλα κρέμασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό και την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση των Χριστουγέννων.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε:

Μπήκε και η τελευταία μπάλα στο δέντρο! Σε λίγες μέρες η Πλατεία Συντάγματος θα γίνει πιο λαμπερή από ποτέ! Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

Ο Κ. Μπακογιάννης έβαλε την τελευταία μπάλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πλ. Συντάγματος

Ενώ σε ακόλουθο post του σημείωσε:

Η Αθήνα φοράει τα γιορτινά της απ’ άκρη σ’ άκρη. Οι γειτονιές της φέτος στολίστηκαν από νωρίς, προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία.

Οι δρόμοι και οι πλατείες έλαμψαν από τα χιλιάδες στολίδια, δημιουργώντας τη γιορτινή διάθεση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Απόψε το Σύνταγμα πλημμύρισε με φως! Ανάψαμε και τα 350.000 λαμπάκια της πλατείας και φυσικά το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της, κηρύσσοντας κι επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Υγεία, αγάπη και χαμόγελα.

Και του χρόνου όλοι πάλι εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ