Follow us

"Paper & Glue", ντοκιμαντέρ για τον καλλιτέχνη JR

MissBloom TEAM
movie festival iStock

Ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ μας οδηγεί στα "παρασκήνια" μαζί με τον Γάλλο καλλιτέχνη JR για να παρουσιάσει τα έως σήμερα πιο σημαντικά πρότζεκτ του, συμπεριλαμβανομένης της σπαρακτικής φωτογραφίας ενός παιδιού το οποίο κοιτάζει πάνω από τον τοίχο στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού αλλά και των δύο εγκαταστάσεών του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην πόλη Tehachapi στη νότια Καλιφόρνια.

Το διάρκειας 34 λεπτών "Paper & Glue" παρακολουθεί την καλλιτεχνική διαδρομή του JR από την πρώτη περίοδο του γκράφιτι έως τα πρόσφατα έργα του: το αναμορφικό έργο στο Palazzo Strozzi νωρίτερα μέσα στο 2021 και τη μεταμόρφωση της αυλής του Λούβρου στο Παρίσι σε οφθαλμαπάτη το 2019.

"Η ταινία είναι η κορύφωση χρόνων δουλειάς μου και περιλαμβάνει ένα αρχείο φωτογραφιών και βίντεο που πάνε πίσω στην εφηβεία μου. Την περίοδο πολλών από αυτές τις καταγραφές δεν είχα καμία πρόθεση ή επίγνωση ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο" εξομολογείται ο JR. "Ελπίζω ότι αυτή η ταινία αναδεικνύει περαιτέρω τον ουσιαστικό χαρακτήρα της τέχνης και τη δυνατότητα που έχει να διαφοροποιήσει ακόμη και τις πιο βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις μας" προσθέτει.

Το ντοκιμαντέρ ήδη προβάλλεται σε κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ· στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες την εναρκτήρια ομιλία έκανε η Αντζελίνα Τζολί( https://www.instagram.com/p/CWfP-TGL1_s/ ). Εδώ και λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα και στο τηλεοπτικό κανάλι MSNBC, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τρέιλερ του "Paper & Glue" ( https://www.youtube.com/watch?v=7NmxynGAmrM ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ