Follow us

Κορονοϊός | Τρόμαξε κυβέρνηση και ειδικούς ο αριθμός των 130 νεκρών - Πότε έρχονται στην Ελλάδα τα χάπια Merc και Pfizer

Ανήσυχοι οι λοιμωξιολόγοι από την επιδείνωση των επιδημιολογικών στοιχείων. Ενθαρρυντική η σταθεροποίηση του αριθμού των κρουσμάτων.

MissBloom TEAM
athens restaurants iStock

Στην πιο κρίσιμη καμπή μπαίνει η πανδημία με τους δύο επόμενους μήνες να προμηνύονται ιδιαιτέρως δύσκολοι, καθώς ακόμα δεν υπάρχει σημαντική διασπορά της μετάλλαξης "Όμικρον".

Το αρνητικό ρεκόρ θανάτων που έφτασαν χθες τους 130 προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση και ανησυχία στους λοιμωξιολόγους που βλέπουν τους σκληρούς δείκτες (εισαγωγές, διασωληνωμένοι και θανάτους) συνεχώς να επιδεινώνονται.

Παράλληλα όμως οι παρεμβάσεις που έγιναν με τον περιορισμό των ανεμβολίαστων δείχνουν να έχουν φέρει αποτελέσματα όσον αφορά την εικόνα των κρουσμάτων, που παρουσιάζουν σημάδια σταθεροποίησης. Στο Μαξίμου παρακολουθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, διαψεύδουν τα σενάρια περί λήψης νέων μέτρων και τονίζουν πως στόχος είναι η πιστή εφαρμογή των όσων έχουν ήδη αποφασιστεί.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ