Follow us

Sienna Miller, a Woman We Love

Ωδή στο κορίτσι που δεν εκτίμησε ο Jude Law και που σήμερα κλείνει τα 40.

MissBloom TEAM
Sienna Miller Splash News/Ideal Image

Πριν από 4,5 χρόνια, έκανε την πρώτη της δημοσίευση στο Instagram. Παρότι ήταν και η τελευταία (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), η Sienna Miller απαριθμεί 647.000 ακολούθους, αριθμός ενδεικτικός της δημοτικότητάς της παρά την απραξία της στα social media.

Ενδεχομένως η πιο αντιπροσωπευτική περιγραφή για αυτό το κορίτσι που κλείνει τα 40 της χρόνια -γεννήθηκε σαν σήμερα στις 28 Δεκεμβρίου του 1981- να είναι αυτή του Alex Bilmes πριν από 7 χρόνια στο βρετανικό Esquire:

"Eίναι ακαταμάχητη και ασυγκράτητη - εκείνη που μπορεί να ξεκινήσει ένα πάρτι από μόνη της, ένα ανθρώπινο πυροτέχνημα. Είναι ανήσυχη και πληθωρική, αλαζονική, γλυκανάλατη, διακριτική, γενναιόδωρη με τα κομπλιμέντα, αλλά και λαλίστατη και τσαμπουκαλεμένη. Είναι ζωηρή, διασκεδαστική, είναι μία από την παρέα. Φυσικά, είναι επίσης όμορφη, αφοπλιστικά όμορφη: καστανόξανθη, γατούλα, λεπτή, ξανθιά, γαλανομάτα - μία starlet σε κλασικό καλούπι. Και είναι επίσης ευρέως γνωστή για την κομψότητά της [...] σου αποσπά την προσοχή. Είναι ένας αντιπερισπασμός από ό,τι προσπαθείς να κάνεις".

Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ