Follow us

Τζώρτζης Μονογυιός | Ποιος ήταν ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari (φωτογραφίες, βίντεο)

Η συμμετοχή σε reality, ο τηλεοπτικός έρωτας και το κατάστημα στη Μύκονο.

μονογιοσ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/1 στη Βούλα, με θύμα τον αδερφό της Κατερίνας Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν η Ferrari που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε δέντρο. Πρόκειται για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.

Μαζί με τον αδελφό της βουλευτού της ΝΔ ήταν και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Το δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η Κατερίνα Μονογυιού

Τζώρτζης Μονογυιός | Ποιος ήταν ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari (φωτογραφίες, βίντεο)

Σύμφωνα με τις πρώτες μάλιστα πληροφορίες, το θύμα είχε αγοράσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο την ίδια μόλις ημέρα. Αν και δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ερευνώντας τις κάμερες της Τροχαίας της περιοχής για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Μετά την πρόσκρουση, η Ferrari αφέθηκε στις φλόγες.

μονογυιος

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συμμετείχε το 2003 στο reality "The Wall", ενώ είχε συζητηθεί έντονα το ειδύλλιό του με την συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Οι δυο τους έζησαν έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως τελείωσε λίγο καιρό αργότερα. Τότε ήταν 23 ετών, φοιτητής τμήματος Πληροφορικής.

μονογυιος
μονογυιος
μονογυιος

Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού διατηρούσε για πολλά χρόνια κατάστημα με επώνυμα ρούχα στα Ματογιάννια Μυκόνου, ενώ είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού το βράδυ της Πέμπτης 13/1.

Το τηλεφώνημα λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του SKAI, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν το δυστύχημα ήταν "Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ