Follow us

Γεωργία Μπίκα | Οι τοξικολογικές δεν δείχνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με την πλευρά του κατηγορούμενου

Στα χέρια της ανακρίτριας οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

μπικα Ευρωκίνηση

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά από Πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο φάκελος με το πόρισμα των τοξικολογικών της εξετάσεων βρίσκεται πια στα χέρια της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση, έπειτα από το πολυήμερο "θρίλερ" της αναμονής των αποτελεσμάτων από το εργαστήριο της Ελβετίας, όπου είχαν σταλεί.

Υπόθεση 24χρονης | Αντίστροφη μέτρηση για τις τοξικολογικές από την Ελβετία που θα κρίνουν την υπόθεση

Αφού μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος, παρέδωσε τον φάκελο στην ανακρίτρια τον φάκελο, ενώ το απόγυεμα της Δευτέρας (31/1) στάλθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και στο E-mail του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έτσι, οι επιστήμονες του ΑΠΘ επεξεργάστηκαν τα ευρήματα και συνέταξαν το τελικό πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στο τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με την πλευρά του κατηγορούμενου, οι εξετάσεις είναι "καθαρές", δεν δείχνουν δηλαδή χρήση ναρκωτικών ουσιών. Αν οι εν κλόγω πληροφορίες επιβεβαιωθούν, η υπόθεση ανατρέπεται εντελώς, καθώς επρόκειτο για έναν από τους βασικούς ισχυρισμούς της 24χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φανεί αλκοόλ, αλλά όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα.

Όπως είπε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Γαλεντέρης, στην εκπομπή T-Live, "Τα ούρα δεν μπορούν να μας δείξουν την ποσότητα αλκοόλ. Μόνο οι εξετάσεις αίματος μπορούν να μας δείξουν την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώθηκε", ενώ ο δικηγόρος της δήλωσε ότι αναμένει την επίσημη μετάφραση των εξετάσεων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ