Follow us

Υπόθεση 24χρονης | Ανατροπή με τις τοξικολογικές εξετάσεις - Τι σημαίνει αυτό για την εξέλιξη της υπόθεσης

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε απαγορευμένη ουσία στα ούρα της 24χρονης Γεωργίας, ούτε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί επιστημονικά πώς ερμηνεύεται αυτό.

MissBloom TEAM
mpika Ευρωκίνηση

Ανατροπή δεδομένων έγινε στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, αφού τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ήταν "καθαρά".

Αυτό σημαίνει ότι ήταν αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ "ελάχιστη" είναι η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων, κάτι που αναφέρεται στο πόρισμα το οποίο παραδόθηκε χθες στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Στο πόρισμα περιλαμβάνονται οι εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Πρόκειται για ανατροπή στην υπόθεση, αφού ένας από τους βασικούς ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας ήταν ότι της δόθηκε εν αγνοία της κάποια ναρκωτική ουσία, πιθανώς μέσα στο ποτό της, προκειμένου να έχει απώλεια συνείδησης και αισθήσεων και να μη θυμάται τίποτα την επόμενη ημέρα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ