Follow us

Δολοφονία Άλκη | Μπαράζ συλλήψεων για τη συμμορία των χούλιγκαν - Πρώην ποδοσφαιριστής στο παιδικό του ΠΑΟΚ ο ένας

Σε μπαράζ συλλήψεων των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη προχώρησαν από το πρωί της Κυριακής αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν οκτώ άτομα και αναζητούνται ακόμη δύο που εμπλέκονται στη δολοφονία.

MissBloom TEAM
football iStock

Δύο από τους συνολικά 11 συλληφθέντες της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη Καμπανό έχουν αφήσει το DNA τους πάνω στο φονικό δρεπάνι και είναι εκείνοι που προκάλεσαν τα μοιραία χτυπήματα.

Ο 23χρονος είναι αυτός που χτύπησε με στειλιάρι τον άτυχο Άλκη στο κεφάλι, καθώς εντοπίστηκε γενετικό υλικό του ίδιου και του θύματος πάνω σε αυτό. Ανάμεσα στα εντάλματα σύλληψης προς εκτέλεση είναι ο συνεργός του 23χρονου βασικού κατηγορούμενου από την Αλβανία, στην παρόμοια αιματηρή επίθεση, που είχε σημειωθεί 100 μέτρα μακριά από την οδό Θεοδόση Γαζή τον Μάρτιο του 2019. Πρόκειται για τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία μια μέρα μετά τη δολοφονία και αναμένεται η μετατροπή του εντάλματος σε διεθνές προκειμένου να υποβληθεί αίτημα έκδοσης του. Ένας ακόμη που αναζητείται, είναι μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, όπου φέρεται να έχει καταφύγει.

DNA των συλληφθέντων έχει ταυτοποιηθεί πάνω στα ρούχα του 19χρονου Άλκη και σε αυτά των φίλων του που ξυλοφορτωθηκαν άγρια από το "τάγμα εφόδου" των αδίστακτων χούλιγκαν. Το κάλεσμα για το δολοφονικό... Σαφάρι αναζήτησης αντιπάλων έγινε μετά από αγώνα βόλεϊ της ομάδας του ΠΑΟΚ κάτι που προκύπτει και από την ανάσυρση επικοινωνιών ανάμεσα στους δράστες.

Περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ