Follow us

Δημήτρης Λιγνάδης | Λίγα 24ωρα πριν τη δίκη, τα δύο φερόμενα ως θύματα "σπάνε" τη σιωπή τους (βίντεο)

"Ζητάμε από το δικαστήριο να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά μας και να σεβαστεί τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που έχουμε".

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Για την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έχει οριστεί η δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς ανδρών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, λόγω βεβαρημένου προγράμματος, αναμένεται να ζητήσει διακοπή της δίκης για ένα μήνα. Δυσαρεστημένα από την εξέλιξη αυτή είναι τα δύο από τα φερόμενα ως θύματα, που εξέφρασαν την αντίδρασή τους, όπως ακούσαμε μέσα από το "Πρωινό" και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου.

Δεδομένου ότι είναι κάτοικοι εξωτερικού, ο ένας Σουηδίας και ο άλλος Βελγίου, προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τη δίκη:

Το δικαστήριο αρχίζει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και εμείς, τα θύματα, θα παραστούμε κανονικά, σύμφωνα με την κλήση που έχουμε λάβει για να αρχίσει η διαδικασία. Περιμένουμε τη δικαίωσή μας, μέσα από μία δίκαιη διαδικασία χωρίς τη σπίλωση της προσωπικότητάς μας και χωρίς την ταλαιπώρησή μας. Ζητάμε από το δικαστήριο να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά μας και να σεβαστεί τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που έχουμε για να παραστούμε σε μία δίκη, η οποία πριν ακόμα αρχίσει, έχει προαναγγελθεί από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ότι θα επιδιωχθεί η διαιώνισή της, χωρίς ουσιαστικό λόγο, αναφέρουν.

Δημήτρης Λιγνάδης | Λίγα 24ωρα πριν τη δίκη, τα δύο φερόμενα ως θύματα "σπάνε" τη σιωπή τους (βίντεο)

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ