Follow us

Ανατροπή στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας | "Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ"

"Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα": Τα νέα δεδομένα για τις πολυσυζητημένες τοξικολογικές εξετάσεις.

Γεωργία Μπίκα Instagram

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, μετά από Πρωτοχροννιάτικο πάρτι.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, στο thesstoday.gr, εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ και όχι ελάχιστη "όπως κάποιοι έσπευσαν να παρουσιάσουν". Όπως εξήγησε, μετά από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι:

Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γαλεντέρης σκοπεύει να ενσωματώσει το στοιχείο αυτό στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί την άλλη εβδομάδα στην ανακρίτρια.

Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ανατροπή στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας | "Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ