Follow us

Νίκος Κάτσικας | Σεξουαλικό έγκλημα η δολοφονία του δημοσιογράφου

"Συνευρεθήκαμε ερωτικά, αρνήθηκε να μου δώσει τα χρήματα που μου είχε υποσχεθεί και μετά τον μαχαίρωσα", φέρεται να ομολόγησε ο δράστης.

Νίκος Κάτσικας Glomex Star

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα στο Κάιρο. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αιγυπτιακές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός άνδρα, φερόμενου ως δράστη για τη δολοφονία του.

Δολοφονία ο θάνατος του δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα στο Κάιρο - Μία σύλληψη υπόπτου

Πρόκειται για έναν διανομέα φαγητού που συνελήφθη από την Αστυνομία της Γκίζας. Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία της Γκίζας που μεταδίδονται στα αιγυπτιακά μέσα, ο 55χρονος Έλληνας δημοσιογράφος και ψάλτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του με πολλαπλές μαχαιριές.

Οι τοπικές αρχές λοιπόν εξετάζουν πλέον την υπόθεση ως σεξουαλικό έγκλημα, με την ομογένεια να δηλώνει στο STAR συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο χαμό του.

Όπως ακούμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε ότι:

"Με ρώτησε ποια ήταν η οικονομική μου κατάσταση. Του είπα πως είμαι φτωχός και μου είπε να συνευρεθούμε ερωτικά με χρηματικό αντάλλαγμα. Συμφώνησα. Κάναμε δύο φορές αλλά εκείνος αρνήθηκε να μου δώσει τα χρήματα που μου είχε υποσχεθεί την πρώτη φορά. Τη δεύτερη φορά μαλώσαμε. Τον έριξα στο πάτωμα και τον μαχαίρωσα μέχρι που εξέπνευσε. Μετά άρπαξα 269 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και κάποια άλλα πράγματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ