Follow us

Αλέξης Κούγιας | "Δεν θα εκδικαστεί η υπόθεση του Λιγνάδη αύριο - Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη"

"Ο κύριος Λιγνάδης θέλει μόνο εμένα να τον υπερασπιστώ".

Αλέξης Κούγιας NDP

Στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Πέμπτης 10/2, για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Θυμίζουμε ότι η δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ήταν να ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, ωστόσο ο γνωστός ποινικολόγος ζήτησε να αναβληθεί.

Πιο συγκεκριμένα, αφού τόνισε πως ο πελάτης του επιθυμεί διακαώς να αρχίσει η δίκη του, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι:

"Δε θα εκδικαστεί. Έχει προσδιοριστεί για να εκκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή το πρωί. Όμως εγώ αυτό το χρονικό διάστημα είναι πάρα πολλά τα δικαστήρια που αντιμετωπίζω τα οποία είναι της τρέχουσας καθημερινότητας. Είμαι ο μοναδικός δικηγόρος του κυρίου Λιγνάδη και ο κύριος Λιγνάδης θέλει μόνο εμένα να τον υπερασπιστώ, δεν μπορεί να με αντικαταστήσει κανένας συνάδελφός μου γιατί ο κύριος Λιγνάδης δεν το επιθυμεί".

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη δεν έχει προβλήματα ούτε παραγραφών, ούτε συμπληρώσεως του 18μήνου γιατί έχει παραταθεί το 18μηνο πριν από λίγες ημέρες και είναι μόλις 12 μήνες κρατούμενος και λιγότερο από 12 μήνες. Πλημμελήματα που επαρκούν δεν υπάρχουν. Θα θέσω υπόψιν του δικαστηρίου τα κολλήματα και το δικαστήριο θα αποφασίσει τελικώς τι θα γίνει αν δεν διακοπεί η δίκη ή αν θα αναβληθεί σε μία σύντομη δικάσιμο. Ο κύριος Λιγνάδης επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη, κάτι που επιθυμώ κι εγώ διακαώς".

Αλέξης Κούγιας | "Δεν θα εκδικαστεί η υπόθεση του Λιγνάδη αύριο - Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ