Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η καθημερινότητα της Έφης Κακαράντζουλα στη φυλακή: "Προσέχει τη σιλουέτα της, περιποιείται πολύ τον εαυτό της"

"Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Είναι καλοντυμένη και βαμμένη συνέχεια"

Ιωάννα Παλιοσπύρου NDP

Μερικές λεπτομέρειες για τη ζωή της Έφης Κακαράντζουλα στις φυλακές έφερε το "Πρωινό" στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία εκτίει την ποινή της στις φυλακές Θήβας για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου λοιπόν, οι συγκρατούμενές της κάνουν λόγο για μια ψυχρή γυναίκα που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεση με το βιτριόλι.

Οργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου | Την "ακολουθεί" προφίλ με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα

Ακόμη, αν και εργαζόταν στην αποθήκη της φυλακής, έχασε τα μεροκάματα που είχε δουλέψει επειδή έκλεψε μερικά ρούχα Στο "Πρωινό" μίλησε και η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, καθώς κρατείται στην ίδια φυλακή με την Έφη Κακαράντζουλα. Με τη σειρά της είπε ότι

"Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει τη σιλουέτα της, την εμφάνιση της ακόμα και στη φυλακή".

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η καθημερινότητα της Έφης Κακαράντζουλα στη φυλακή: "Προσέχει τη σιλουέτα της, περιποιείται πολύ τον εαυτό της"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ