Follow us

Πάτρα | Τα προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού μετά τον θάνατο της Ίριδας - Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

Σύμφωνα με την εκπομπή "Live News" μετά τον θάνατο της μικρής Ίριδας, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του - Πώς έγινε η επανασύνδεση - Τι έγραφε η μητέρα σε σελίδα μαμάδων στο Facebook

MissBloom TEAM
patra

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τους δύο γονείς που έχασαν τα τρία κοριτσάκια τους μέσα σε τρία χρόνια, από αδιευκρίνιστα αίτια, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή "Live News" του Mega, μετά τον θάνατο της μικρής Ίριδας, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του. Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας. Μάλιστα, η επανασύνδεση φέρεται να έγινε όταν εισήχθη στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα.

Στο μεταξύ, αγχωμένη και ανήσυχη ήταν η μητέρα των τριών κοριτσιών, σχετικά με την υγεία των παιδιών της, κάτι που φαίνεται στις αναρτήσεις και τα σχόλια που έκανε σε σελίδα μαμάδων στο Facebook.

Από το 2015 μέχρι το 2021, η γυναίκα που έφερε στον κόσμο τα τρία αδικοχαμένα αγγελούδια, γράφει για τα προβλήματα υγείας των παιδιών της και ψάχνει όπως θα δούμε άλλες μητέρες για να ζητήσει συμβουλές. Με ορισμένες να απορούν, αφού όπως της γράφουν για τέτοια θέματα, υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο οι γιατροί.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ