Follow us

Ξεσπά ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα για τα περί τοξικού αερίου | "Θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες"

Ο τραγικός πατέρας, μετά από δημοσίευμα που ανέφερε ότι είναι έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας, δήλωσε ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις.

MissBloom TEAM
Μαμά Πάτρα

Ξεσπά ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα σε τρία χρόνια, στην Πάτρα.

Ο τραγικός πατέρας, μετά από χθεσινό δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι είναι έγκλημα ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, δήλωσε ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις, την ώρα που είναι συντετριμμένη από την απώλεια του τρίτου παιδιού της.

Συγκεκριμένα,το δημοσίευμα ανέφερε ότι η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού εντόπισαν αλλοίωση στο οστό της μύτης, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες. Λίγη ώρα αργότερα, δημοσιεύθηκε επίσημη ανακοίνωση από τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νικόλαο Καρακούκη, όπου διέψευδε πλήρως το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ