Follow us

Πάτρα | Πατέρας τριών κοριτσιών: "Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές"

"Έως τότε παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό" είπε χαρακτηριστικά.

Γονείς Πάτρα

Στο "Πρωινό" του ANT1 και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου μίλησε ο Μάνος από την Πάτρα, ο μπαμπάς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία μόλις χρόνια.

Πάτρα | Αυτές είναι οι αναρτήσεις της μητέρας που προβληματίζουν - Επικριτική με γονείς που έχασαν το παιδί τους

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας (της μίας εκ των τριών παιδιών του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου) οι οποίες θα ρίξουν "φως" στην υπόθεση, έκανε δηλώσεις καλώντας για σιωπή και επίδειξη σεβασμού.

Πάτρα | Η αντίδραση της μητέρας των κοριτσιών μετά τα δημοσιεύματα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

"Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Έως τότε παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό" είπε χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις νέες εξελίξεις της υπόθεσης, μιας και οι απώλειες και των τριών κοριτσιών σε τρία μόλις χρόνια, προκαλούν ερωτηματικά.

Αναφορικά ωστόσο με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης 22/2 η Ηρώ Καρυοφίλλη μέσα από το T-live, θα καθυστερήσουν έναν τουλάχιστον ακόμη μήνα. Ο λόγος είναι ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που κάνει την έρευνα, έχει ζητήσει πιο εξειδικευμένη.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Δευτέρας 21/2 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, τα οποία ανέφεραν πως η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του κοριτσιού εντόπισαν αλλοίωση στο οστό της μύτης, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες. Λίγο αργότερα όμως, πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, αλλά και επιστημόνων που ασχολούνται στενά με την υπόθεση, διέψευσαν τα δημοσιεύματα αυτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ