Follow us

"Είτε είναι έργο τέχνης είτε τέρας της φύσης, είναι ένα όμορφο θέαμα"

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

μαυρη @queennyakimofficial

Βιώνουμε τη χούντα της δημοκρατίας, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε άποψη πέραν αυτή που επιβάλλουν τα social media ή η κοινή γνώμη, είναι λανθασμένη και αυτός που τη φέρει είναι άξιος χλευασμού και επιθέσεων. Το παραπάνω ωστόσο διακύβευμα δεν ισχύει για απόψεις ρατσιστικές οι οποίες δεν έχουν άλλο σκοπό από το να μειώσουν έναν άνθρωπο για τα χαρακτηριστικά που φέρει από τη γέννησή του ή γι' αυτό που πραγματικά είναι.

Κάπως έτσι την "πάτησε" και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, Jeffrey Liberman ο οποίος με αφορμή τη φωτογραφία ενός μαύρου μοντέλου, έκανε την πιο ατυχή και ρατσιστική δήλωση που ακούσαμε τελευταία.

"Είτε είναι έργο τέχνης είτε τέρας της φύσης, είναι ένα όμορφο θέαμα", έγραψε στο Twitter σχολιάζοντας μία φωτογραφία της κοπέλας για να λάβει εξοργισμένη απάντηση: "Δεν είναι έργο τέχνης φτιαγμένο από μαύρη πέτρα ή γρανίτη. Είναι η Nyakim Gatwech από το Σουδάν, η ομορφότερη ανάμεσα στις μαύρες καλλονές. Είναι επίσης στο βιβλίων των ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με το πιο σκούρο χρώμα δέρματος στον κόσμο".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ