Follow us

Πάτρα | Όταν η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών σχολίαζε μια περίπτωση παιδοκτονίας

"Απορώ αυτό το θηλυκό πώς μπορεί και ζει ακόμα και δεν έχει αυτοκτονήσει απ' τις τύψεις..."

MissBloom TEAM
Ρούλα Πισπιρίγκου

Αίσθηση προκαλούν οι αναρτήσεις και τα σχόλια της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία μόλις χρόνια. Πρόκειται για τις Ίριδα, Μαλένα και Τζωρτζίνα που ο χαμός του περιλαμβάνει ένα πέπλο μυστηρίου και έχουν προκληθεί αρκετά ερωτηματικά.

Με αφορμή αυτό λοιπόν, στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί και οι αναρτήσεις της 33χρονης στα social media, μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Facebook. Μάλιστα, είναι και μέλος σε μια ομάδα με μητέρες, όπου πολλές γυναίκες εκφράζουν τις απορίες τους και γενικά όσα θέλουν να μοιραστούν αναφορικά με τη ζωή και τα παιδιά τους.

Η διαδικτυακή εφημερίδα Πελοπόννησος λοιπόν έφερε στο φως της δημοσιότητας και ένα σχόλιο της 33χρονης Ρούλας στην ομάδα αυτή, από το Φθινόπωρο του 2020. Ειδικότερα, το φθινόπωρο του 2020 είχε τιμωρηθεί μια γυναίκα για παιδοκτονία και όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως όπως ήταν η αρχική κατηγορία που είχε αντιμετωπίσει. Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία της επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την έφεση, οπότε στις 8 Δεκεμβρίου 2020 διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λοιπόν είχε εκφράσει την απόγνωσή της λέγοντας "Απορώ αυτό το θηλυκό πώς μπορεί και ζει ακόμα και δεν έχει αυτοκτονήσει απτις τύψεις ..Κυρία τώρα θα βγει θα κάνει ζωάρα με καφεδάκια, ποτάκια κτλπ και η ψυχούλα χάθηκε για πάντα".

Πάτρα | Όταν η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών σχολίαζε μια περίπτωση παιδοκτονίας
Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ