Follow us

Πάτρα | Η απάντηση του ζευγαριού για την αίτηση διαζυγίου

Οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα ξεκαθαρίζουν τι ισχύει τελικά.

Μάνος Δασκαλάκης Glomex Star

Στην αντεπίθεση έχουν πια περάσει ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, οι γονείς των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα. Οι γονείς της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας που πέθαναν μέσα σε 32 μόλις μήνς και ο θάνατός τους εξετάζεται από τις Αρχές, βρίσκονται καθημερινά πλέον στο ενδιαφέρον των media, αλλά και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ακούσαμε λοιπόν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, όπου και παραχώρησαν από κοινού την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, δέχονται απειλητικά μηνύματα μέσω των social media. Έτσι, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος πρώην αξιωματικού της αστυνομίας Πατρών για δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, στρέφονται εναντίον και όσων τους κατηγορούν σε σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γιώργος Σόμπολος, "Η οικογένεια έχει φτάσει στο "αμήν”, όπως χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων τις τελευταίες ώρες από ανθρώπους που την αποκαλούν με πάρα πολύ βαριές εκφράσεις και κουβέντες, την χαρακτηρίζουν "φόνισσα”.

Ακόμη, αναφορικά με την αίτηση διαζυγίου από την πλευρά του συζύγου, Μάνου Δασκαλάκη, το ζευγάρι διαψεύδει ότι υπήρχε κάποιο γραπτό προσχέδιο έτοιμο προς δικηγόρο για να βγει το διαζύγιο. Όπως χαρακτηρισιτκά είπαν στον δημοσιογράφο, είχαν όντως πραγματοποιήσει δύο ραντεβού με έναν δικηγόρο που τους παρότρυνε να το ξανασκεφτούν και τελικάη διαδικασία τελικά δεν προχώρησε ποτέ.

Πάτρα | Η απάντηση του ζευγαριού για την αίτηση διαζυγίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ