Follow us

Πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα - Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που "έδεσαν" την υπόθεση

Κεταμίνη ικανή να σκοτώσει... ελέφαντα, βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές.

MissBloom TEAM
Μαμά Πάτρα

Κεταμίνη ικανή να σκοτώσει... ελέφαντα, βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές.

Η ποσότητα που ανιχνεύτηκε ήταν πολλαπλάσια από αυτή που θα χρειαζόταν για τον θάνατο ενός 9χρονου παιδιού. Μάλιστα αρμόδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείουν ότι η αύξηση της ποσότητας κεταμίνης να προήλθε από "αποτυχημένη" προσπάθεια εξόντωσης του παιδιού, τον Απρίλιο του 2021, όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας είχαν καταφέρει να το επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά προσπαθειών ανάνηψης με αποτέλεσμα η έλλειψη οξυγόνου να προκαλέσει εγκεφαλοπάθεια και τετραπληγία.

Η άτυχη Τζωρτζίνα είχε σχεδόν 7 mg κεταμίνης ανά λίτρο αίματος, όπως ανέδειξε το τμήμα Φαρμακολογίας του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ουσία που μπορεί να "χαθεί" όταν ο χρήστης είναι ζωντανός, όχι όμως και όταν χάσει τη ζωή του. Το άτυχο κορίτσι φέρεται να είχε 9 επεισόδια σπασμών και άλλων ακαθόριστων αντιδράσεων στα τρία νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε, όπως τα περιέγραφε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, στους γιατρούς. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται όλες αυτές οι φορές να ήταν "απόπειρες" δολοφονίας με κεταμίνη.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ