Follow us

Η "ασυγκράτητη" Bethany | Σέρφερ με ένα χέρι

Το 2003 η Bethany Hamilton έχασε το χέρι της σε ηλικία 13 ετών από τα δόντια καρχαρία, όσο έκανε σερφ στη Χαβάη. Επιβίωσε κι έγινε πρωταθλήτρια.

MissBloom TEAM
bbdfb Ιnstagram -@bethanyhamilton

Αφού έχασε σχεδόν ¾ από το αίμα της την ημέρα της επίθεσης το να συνεχίσει να κάνει σερφ ήταν μάλλον αδιανόητο, αφού η ίδια πάλευε για τη ζωή της. Το ασύλληπτο πάθος, το πείσμα και η δύναμη ψυχής που επέδειξε της έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει και να γίνει επαγγελματίας σέρφερ με μόνο ένα χέρι.

"Κοιτάζοντας πλέον από απόσταση τα πράγματα, βλέπω μόνο το καλό από την απώλεια του χεριού μου, που στην ουσία είναι να μη θέλω να αλλάξω τη ζωή σε αυτό που νομίζω ότι θα ήθελα, αλλά να αγκαλιάζω αυτό που πραγματικά είναι" έχει πει η Hamilton μιλώντας για την περιπέτειά της.

Ως εκ θαύματος η Bethany κατόρθωσε μέσα σε 26 μέρες από την επίθεση, να επιστρέψει στη σανίδα της. Δυο χρόνια μετά έγινε πρωταθλήτρια. Η πίστη της ήταν το κλειδί. "Όταν βιώνω δύσκολες στιγμές καταφεύγω στην πίστη μου στον Θεό. Σκέφτομαι "Θεέ μου δεν ξέρω γιατί έχασα το χέρι μου, αλλά θα σε εμπιστευτώ και ξέρω πως κάτι καλό θα βγει από αυτή την κατάσταση”" δήλωσε στο CNN.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ