Follow us

Νέο θρίλερ στην Πάτρα | Μαλένα και Ιριδα πέθαναν από ασφυξία - Αποκάλυψη "φωτιά" από την ιατροδικαστική έρευνα

Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας και της Ίριδας - Κοινό και για τα δύο κορίτσια το πόρισμα.

MissBloom TEAM
Πάτρα

Ώρα αποκαλύψεων στο θρίλερ της Πάτρας σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που βρίσκονται στο μικροσκόπιο, με τους χειρότερους φόβους να δείχνουν πως επιβεβαιώνονται και τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες, να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι νέες τοξικολογικές εξετάσεις των δύο πρώτων παιδιών που έχασε η οικογένεια Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου το 2019 και το 2021 βγήκαν καθαρές και σε συνδυασμό τόσο με την έλλειψη παθολογικού αιτίου όσο και ορισμένων βασικών ευρημάτων κάνουν τους γιατρούς να μιλούν πλέον με βεβαιότητα για θανάτους από ασφυξία.

Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις σε Μαλένα και Ίριδα παρουσίασε χθες η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star.

Δεν βρέθηκε κάποια τοξική ουσία στα δύο κορίτσια από την Πάτρα, ενώ αξιολογήθηκαν οι γρατζουνιές που είχε η Μαλένα στη μύτη της, οι οποίες δεν αναγράφονταν στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές αναμένεται να καταλήξουν πως τα δύο κορίτσια είχαν ασφυκτικό θάνατο.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ