Follow us

Φονικό στην Ραφήνα | Από το "τι κοιτάς ρε" στην τουαλέτα έφτασαν να του σπάσουν το κεφάλι με σιδερογροθιά

Σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα, ο ένας από τους δύο δράστες κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα με σιδερογροθιά στο κεφάλι του θύματος, ενώ ο δεύτερος υποστηρίζει ότι κλώτσησε τον 42χρονο όταν κατέληξε αιμόφυρτος στο έδαφος.

MissBloom TEAM
φονος

Ένα... σκούντημα ώμο με ώμο και η... σειρά προτεραιότητας για την τουαλέτα, οδήγησαν στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 42χρονου στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής. Αυτό φέρεται να υποστήριξαν μιλώντας στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης, που συνελήφθησαν από τις αρχές τη Δευτέρα.

Οι δύο 24χρονοι άνδρες παραδέχτηκαν ότι ήταν αυτοί που χτύπησαν το θύμα, ενώ δήλωσαν μετανιωμένοι, αποδίδοντας την πράξη τους στην... "κακιά την ώρα". Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και για παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Δράστες και θύμα, "στριμώχτηκαν" στην σκάλα που οδηγούσε στο πατάρι του νυχτερινού μαγαζιού και εκεί εκτυλίχθηκε ο πρώτος μεταξύ τους καβγάς. "Τι κοιτάς ρε", φέρεται να είπε το θύμα στον ένα από τους νεαρούς, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Υπεύθυνοι του μπαρ κατάφεραν να τους ηρεμήσουν, όμως η παρεξήγηση δεν λύθηκε.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ