Follow us

Μπορεί ένα μικρό σνακ πριν από τον ύπνο να καταπολεμήσει τις αϋπνίες;

Το viral sleep hack που συναντάς όλο και συχνότερα ως απάντηση στις διαταραχές του ύπνου, δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τους ειδικούς.

snack iStock

Τα social media, από την φύση τους, λειτουργούν ως ένας τεράστιος ανοιχτός διάλογος για διάφορα θέματα, με τους χρήστες αυτών να μοιράζονται συχνά συμβουλές και tips από την προσωπική τους εμπειρία. Μάλιστα, ορισμένα εργαλεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το "Q&A" στο Instagram ή το "True or False" στο TikTok αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στην αναζήτηση απόψεων, όσον αναφορά ζητήματα ομορφιάς, διατροφής, υγείας και φυσικής κατάστασης.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, ωστόσο, που οι εν λόγω απόψεις κρίνονται, αν όχι ακατάλληλες, προβληματικές σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη εμπειρία των ειδικών. Στην τελευταία κατηγορία φαίνεται πως εντάσσεται και το πρόσφατο viral hack ύπνου από τον χειροπράκτη νευρολόγο Scott Beyer, το οποίο υπόσχεται "θαύματα" στην επίλυση των διαταραχών του ύπνου. Συγκεντρώνοντας περισσότερες από 2,4 εκατομμύρια προβολές, το δημοφιλές βίντεο του Beyer στο TikTok επισημαίνει απλώς πως ένα μικρό σνακ πριν από τον ύπνο είναι η ιδανική λύση για τις αϋπνίες. Ή μήπως όχι;

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ